עוגת לימון-קוקוס עם קרם פסיפלורה
מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 20 . מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 408 קלוריות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עיסת פרי תשוקה, קליפות טארט, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו פסיפלורה - פירות וג'לי אוכמניות עם קרם לימון ורבנה, שוקולד לבן פסיפלורה פירות עם רוטב אוכמניות-מנטה וקרם קוקוס, ו קרמל פסיפלורה ועוגת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים עם סוכר מגורען וגרידת לימון עד בשילוב.
להקציף את מיץ לימון 2 כוסות של שמנת כבדה, ולאחר מכן מערבבים את הקוקוס.
יוצקים את המילוי לתוך קונכיות טארט.
אופים את הטארטים במשך כ 50 דקות, או עד המילוי הוא רק להגדיר ואת צמרות זהב עמוק סביב הקצוות.
בקערה, לשלב את mascarpone עם הנותרים 1 כוס שמנת וסוכר superfine. הכה במהירות בינונית רק עד הקרם מתחיל להתעבות.
מוסיפים את עיסת פרי התשוקה ומכים עד הקרם הוא עבה. מקררים עד חברה, לפחות 1 שעה או לילה.
חותכים את הפרוסות לתוך טריזים העליון עם מנה של קרם פסיפלורה. כף כמה עיסת פרי תשוקה על השמנת ומגישים.