עוגת לימון היא ... צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 474 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, מלח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת לימון קלה, עוגת לימון עם שמן זית, ו Meyer Lemon Curd Tart (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את החמאה והסוכר יחד בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט עד שהם פשוט משולבים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
2
תוסיף את הוניל. בקערה בינונית, לנפות יחד את הקמח והמלח, ולאחר מכן להוסיף אותם לתערובת חמאה וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
וניל
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים על מהירות נמוכה עד הבצק מתחיל לבוא יחד. לזרוק על משטח מאובק עם קמח וצורה לתוך דיסק שטוח. הקש את הבצק למחבת טארט 10 אינץ 'עגול או 9 אינץ' מרובע false-תחתון, וודא כי הקצה המוגמר הוא שטוח. תירגע עד שתתייצב.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
טופס טארט
4
בינתיים, מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
חמאה 1 צד של ריבוע של רדיד אלומיניום כדי להתאים בתוך טארט צונן ולמקם אותו, בצד חמאה למטה, על המאפה. מלא שעועית או אורז.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שעועית
אורז
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
6
אופים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
הסר את רדיד ושעועית, לדקור את הטארט בכל רחבי עם הקוצים של מזלג, ואופים שוב במשך 20 עד 25 דקות יותר, או עד השחמה קלה. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
ציוד שתשתמש בו
תנור
רדיד אלומיניום
8
הסר את ההתלהבות של לימונים עם מקלף ירקות או zester, להיות זהיר כדי למנוע את המעשר הלבן. לסחוט את הלימונים כדי לעשות 1/2 כוס מיץ ולהניח את המיץ בצד.
מרכיבים שתצטרך
ירק
לימון
מיץ
ציוד שתשתמש בו
קולף
Zester
9
שים את ההתלהבות במעבד מזון מצויד להב פלדה.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
10
מוסיפים את הסוכר ואת התהליך במשך 2 עד 3 דקות, עד הגוון הוא טחון דק מאוד. בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט, שמנת החמאה עם הסוכר וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון
חמאה
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
11
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ולאחר מכן מוסיפים את מיץ לימון ומלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
ביצה
מלח
12
מערבבים עד בשילוב.
13
יוצקים את התערובת לתוך סיר 2 ליטר ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד מעובה, על 10 דקות. קרם הלימון יתעבה בכ -175 מעלות F, או רק מתחת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימון
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
14
הסר מהחום.
15
ממלאים את קליפת הטארט עם לימון חם ולאפשר להגדיר בטמפרטורת החדר.