קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

עוגת מאפין מערבולת שוקולד

עוגת מאפין מערבולת שוקולד
מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. לך לחנות ותביא חלב, מאפין שוקולד בטי וערבוב לחם, ביצים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו עוגת מאפין מערבולת שוקולד, שפעת הלחימה טיפים וקינמון מערבולת קשיו תאריך ספל מאפין, ו עוגת מערבולת שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום 191°. בנדיבות תרסיס 12 כוס עוגת מחבת עם תרסיס בישול עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
בסיר 2 ליטר, חומרי מילוי חום מעל חום בינוני-נמוך 2 עד 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
הסר ולהניח בצד 1/3 כוס מילוי עבור זיגוג. להקפיא שנותר מילוי על 15 דקות או עד עבה כמו פודינג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
4
בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים יחד מרכיבים עוגה. כפית חצי הבלילה למחבת.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מילוי מהמקפיא. בזהירות כפית מילוי במרכז הבלילה כדי בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות מחבת. כפית נותרת הבלילה מעל מילוי.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים 40 עד 45 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 20 דקות. הפעל מרית מתכת סביב הקצוות החיצוניים והפנימיים של המחבת כדי לשחרר את העוגה; הפוך על מגש הגשה. מגניב לגמרי, לפחות 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
כאשר מוכן לשרת, בקערה קטנה למיקרוגל, חום שמורות 1/3 כוס מילוי שנחשף על 10 עד 15 שניות או עד חלקה ו pourable.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
יוצקים מעל עוגה לזיגוג. חנות מכוסה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן