קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגת מועדון גן

עוגת מועדון גן
אם יש לכם ציפוי מוקצף, שמן צמחי, תערובת פודינג פיסטוק מיידית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו כריך מועדון בסגנון גן, עוגת גבינה Raspberry Ripple עבור Club עוגה חשאית, ו עוגת מועדון BLT (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 F (165 מעלות C) ולשמן את צלחת זכוכית 9 x 13 אינץ ' או מחבת.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בקערה גדולה, לשלב את תערובת העוגה ותערובת פודינג.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות סוכריות תפוז קצוצותפרוסות סוכריות תפוז קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים שמן, ביצים וסודה בטעם ליים. להתמזג טוב, ואז לערבב אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
דַק-דַק-
4
יוצקים למחבת משומנת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 35 עד 45 דקות או עד השן לבחור מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי. אפשר עוגה להתקרר לחלוטין ואז כפור עם ציפוי אגודל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
ציפוי אגודל ירוק: מקציפים תערובת פודינג וחלב קר במשך 2 דקות. מערבבים ציפוי מוקצף עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
חבילה אחת (3/4 אונקיות) תערובת פודינג פיסטוק אינסטנטחבילה אחת (3/4 אונקיות) תערובת פודינג פיסטוק אינסטנט
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
7
מורחים על עוגה ומקררים עד מוגש. טעם העוגה השתפר בקירור כמה שעות לפני ההגשה. הכי טוב אם יתקרר בין לילה!
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים