עוגת מקצפת לימון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך מים, סירופ תירס, עמילן תירס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו עוגת מקצפת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. עם מתלה באמצע. מחבתות עוגת חמאה, ואז ישבנים בשורה עם סיבובים של קלף. מחבתות אבק עם קמח נוסף, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לנפות קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הכה יחד חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי (או מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה) במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 3 דקות. מכים בביצים אחד בכל פעם, מכים היטב אחרי כל תוספת. לנצח בגוון וניל ולהמשיך להכות עד אור ורך, 3 עד 5 דקות יותר. במהירות נמוכה, להוסיף תערובת קמח ב 3 קבוצות לסירוגין עם חלב, מתחיל ומסתיים עם תערובת הקמח וערבוב עד הבלילה היא פשוט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לחלק את הבלילה בין מחבתות עוגה, להפיץ אותו באופן שווה.
5
אופים עד שקיסם עץ מוכנס במרכז כל עוגה יוצא נקי ועוגות מתחילות להתרחק מצדדים של מחבתות, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מגניב במשך 15 דקות מחבתות על מדפים. הפעל סכין דק סביב הצדדים של מחבתות, הפוך שכבות עוגה על מדפים, מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
1
לטאטא יחד סוכר, קורנפלור, ומלח בסיר 2 ליטר כבד, ואז לטאטא 3/4 כוס מים ומיץ עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
לטאטא יחד ביצים בקערה בינונית הוכחה חום עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
להביא תערובת מיץ לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב עם whisk, ואז להפחית את החום ולהמשיך לבשל ברתיחה איטית, ערבוב עם whisk, 1 דקה (תערובת תהיה עבה).
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים חצי מתערובת מיץ חם לביצים בזרם איטי, ערבוב עם מקצף. מערבבים תערובת ביצים לתוך מיץ במחבת ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב, רק עד שהוא מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר מחבת מחום ולהוסיף חמאה וגרידת, ערבוב עד החמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מכסים מילוי עם סיבוב חמאה של נייר שעווה או נייר קלף וצינה עד קר, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1
שלב מרכיבים ציפוי בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי (או מערבל לעמוד מצויד מצורף שוט). הכה במהירות גבוהה עד ציפוי עבה ורך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
חצי כל עוגה אופקית עם סכין משונן ארוך. שים שכבה 1 על דוכן עוגה או צלחת גדולה להפיץ עם שליש מילוי (כ 2/3 כוס).
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
2
מחסנית שכבות העוגה שנותרו באמצעות מחצית מהמילוי שנותר בין כל שכבה.
3
מורחים העליון בצד של העוגה בנדיבות עם ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1
* לימונים, בין אם מפתח או פרסית, יכולים להשתנות במידה ניכרת בכמות המיץ שהם מחזיקים; חלקם יכולים להיות די יבשים ומלפפונים בפנים, בעוד שאחרים ישחררו שפע של נוזל. זה עושה את זה קשה לתת לך, הטבח, רעיון של כמה לימונים תצטרך. אנחנו חושבים שאתה תהיה בטוח לקנות סך של 1 1/2 קילו לימונים מפתח או 10 לימונים פרסיים בינוניים כדי להפוך את שכבות העוגה, מילוי, וזיגוג. אבל אל תופתע אם יש לך עודף. תשתמש בהם במרגריטות!* שכבות עוגה (לא לפצל) ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, עטוף בנפרד פלסטיק, או קפוא 1 שבוע. חצי שכבות צוננות בעודן קרות, אך מפשירות שכבות קפואות לפני שהן מנסות לעצור אותן. מילוי יכול להיות בקירור, מכוסה, לילה. מערבבים לפני השימוש.* חלבוני הביצה בציפוי אינם מבושלים. אם זה חשש, אתה יכול להחליף מחדש חלבוני ביצה יבשים, כגון רק לבנים. העוגה יכולה להיות מורכבת וחלבית 2 שעות קדימה אם באמצעות לבנים טריים, ו 6 שעות קדימה אם באמצעות לבנים יבשים. לחלופין, העוגה יכולה להיות מלאה אבל לא חלבית 1 יום קדימה. לעטוף היטב פלסטיק וצינה.