עוגת מקרון שוקולד
עוגת מקרון שוקולד מתכון יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 25 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 16. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 453 קלוריות. מתכון זה מ טעם הבית דורש קוקוס, סודה לשתייה, שמנת וחלבון ביצה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 21%, וזה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגת מקרון השוקולד הטובה ביותר של בא, עוגת מקרון שוקולד, ו עוגת שוקולד קוקוס קלויה ללא אפייה עם עוגיות מקרון שוקולד.
הוראות
בקערה קטנה מקציפים חלבון ביצה במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות מבריקות ונוקשות וסוכר מומס. מקפלים פנימה קוקוס וקמח; מניחים בצד.
בקערה גדולה מקציפים את החלבונים על בינוני עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה 1/2 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות מבריקות ונוקשות וסוכר מומס; מניחים בצד.
בקערה גדולה אחרת, קרם מקצר ונותר סוכר עד שהוא בהיר ואוורירי. מקציפים פנימה את החלמונים, בזה אחר זה, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים שמנת חמוצה וניל.
שלב את הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם תערובת קפה, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקפלים פנימה חלבונים טרופים.
יוצקים מחצית מהבלילה ל -10 אינץ ' לא משומנים. מחבת צינור עם תחתית נשלפת. זרוק מילוי קוקוס על ידי כפיות מעל הבלילה. למעלה עם הבלילה שנותרה.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 55-60 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מייד להפוך עוגה על גבי רשת; מגניב לחלוטין, על 1 שעה. הפעל סכין סביב צד המחבת והסר.
בקערה קטנה מקציפים מרכיבי ציפוי עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית.
מורחים על החלק העליון ואת הצדדים של העוגה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב עוגה עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.