תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מרנג לימון. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 547 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו התקצרות, מלח, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. נסו עוגת לימון עם ציפוי מרנג לימון, עוגת מרנג לימון, ו עוגת מרנג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך תערובת פודינג לפי ההוראות על תיבת עוגה, באמצעות כל חומרי המילוי הנותרים. מקררים כ 1 1/2 שעות או עד צונן.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננת
2
מחממים תנור ל 163°. גריז הצדדים של שני 9 או 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות. תחתיות של מחבתות עם נייר קלף בישול. בקערה בינונית, לנצח קמח עוגה, 3/4 כוס סוכר, אבקת אפייה, מלח, קיצור, חלב, וניל 4 חלמונים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן. הכה במהירות גבוהה 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם. (הבלילה תהיה נוקשה.)
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשה
קמח עוגה
כוסות תמרים קצוצים (בערך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
חלב קר, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
אופים 30 עד 35 דקות או עד מקצפת נראה להגדיר ויבש. מגניב 10 דקות. לשחרר מרנג מקצוות של מחבתות עם נקודת סכין במידת הצורך. בזהירות להסיר מחבתות לקלף את הנייר. מגניב לחלוטין עם הצדדים מקצפת על מדפי קירור, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
רול פירות צהוב אחד
7
מורחים 1 1/4 פודינג כוסות מעל מרנג על שכבת עוגה 1.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
מניחים שכבת עוגה אחרת, בצד מקצפת למעלה, על השכבה הראשונה. למעלה עם פודינג שנותר.