עוגת ספוג לימון עם מילוי תות
עוגת ספוג לימון עם מילוי תות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה 210 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אבקת אפייה, סוכר, קליפת לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. , וזה לא כל כך סופר. נסו עוגת ספוג עם מילוי לימון עשיר, עוגת ספוג זהב עם מילוי שמנת, ו עוגת ספוג תות בריאה עם ציפוי תות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגה, כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית, ערבוב היטב עם מקצף. מקציפים ביצים בקערה גדולה עם מיקסר במהירות גבוהה במשך 2 דקות. בהדרגה להוסיף 3/4 כוס סוכר, להכות עד עבה וחיוור (כ 4 דקות).
הוסף 1/4 כוס מים, קליפה, 1 מיץ כף, ווניל, להכות במהירות נמוכה עד מעורבב.
מוסיף תערובת קמח, פועם רק עד מעורבב.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
כדי להכין רוטב, לשלב תותים קצוצים, 1/3 כוס מים, 1/4 כוס סוכר, ו 1 1/2 כפיות מיץ לימון בסיר nonaluminum בינוני. מביאים לרתיחה; מבשלים עד מופחת 3/4 כוס (כ 15 דקות). מגניב.
פיצול עוגה במחצית אופקית באמצעות סכין משונן; מניחים שכבת העוגה התחתונה, בצד לחתוך, על צלחת.
מורחים עם רוטב 6 כפות. למעלה עם 1 כוס פרוס תותים ו 1/2 כוס קצפת ציפוי. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה. חזור על שכבות עם רוטב שנותר, תותים פרוסים, ציפוי מוקצף.