עוגת ספייס דלעת מזוגגת מייפל
עוגת ספייס דלעת מזוגגת מייפל היא צמחוני ומספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תמצית vanillan, חמאה, סודה לשתייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: תבלין דלעת, פריטרים תפוחים מזוגגים מייפל, עוגת דלעת ספייס עם זיגוג מייפל, ו עוגת דלעת ספייס עם זיגוג מייפל.
הוראות
הפוך עוגה: מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח מחבת 10 כוס.
לנפות קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, תבלינים ומלח יחד בקערה. בקערה אחרת, להקציף יחד דלעת, חלב חמאה ווניל. בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה, לנצח חמאה וסוכר חום עד אור ורך, על 4 דקות. מכים בביצים, אחד בכל פעם, מכים טוב אחרי כל אחד. לגרד את הצדדים ואת התחתית של הקערה. הכה בשליש של תערובת קמח, ואז חצי תערובת דלעת, להכות עד רק בשילוב. חוזר, מסתיים בשליש האחרון של תערובת הקמח. לגרד את הבלילה למחבת, להחליק את החלק העליון.
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 45 עד 50 דקות.
תן לעוגה להתקרר במחבת על מתלה תיל במשך 15 דקות, ואז להפוך על מתלה להתקרר לחלוטין.
מקציפים יחד חלב וסירופ מייפל ותמצית.
לטאטא סוכר ' קונדיטורים עד זיגוג הוא חלק של עקביות drizzling. עד 6 שעות לפני ההגשה, להגדיר עוגה על מתלה חוט מעל צלחת טפטוף עם זיגוג, ומאפשר לו לרוץ במורד הצדדים.
בואו לנוח עוגה בטמפרטורת החדר כדי לאפשר זיגוג להגדיר.