קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות8
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת סרט פטל

עוגת סרט פטל
עוגת סרט פטל דורש סביב 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 481 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פטל, מים, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. למתכון הזה מ טעם הבית יש 57 מעריצים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 55%, שהוא מוצק. עוגת גבינה עם סרט פטל, פרוסות סרט פטל, ו עוגת סרט פטל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בסיר קטן מחממים 2 כוסות שמנת על אש בינונית עד שנוצרות בועות סביב צד הסיר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
יוצקים מעל שוקולד, תוך הקצפה עד להמסה; להקציף את יתרת השמנת. מכסים ומכניסים למקרר לצינון. למילוי, באמצעות מסננת בסדר, לחץ פטל לתוך קערה גדולה. מחק זרעים. מכסים ומכניסים למקרר לצינון.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
תנו לחלמונים ולחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מנפים קמח ומלח; מניחים בצד. לכל עוגה, בקערה גדולה, מקציפים 6 חלמונים עד להסמכה קלה. מוסיפים בהדרגה 1/2 כוס סוכר, מקציפים עד לקבלת צבע סמיך ולימון. מקציפים 1 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים 1/2 כוס מתערובת הקמח; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5
בקערה אחרת מקציפים 3 חלבונים ו 1/4 כפית קרם אבנית במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה 1/4 כוס סוכר, בערך 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות וסוכר מומס. מקפלים רבע חלבוני ביצה לתוך הבלילה, ואז מקפלים פנימה את הלבנים שנותרו. כף בעדינות לתוך 15 אינץ ' מרופדת קלף. 10 אינץ'. איקס 1-בתבנית אפייה; מורחים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
אופים בחום של 350 מעלות למשך 12-15 דקות או שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות. מצננים על רשת. חזור על העוגה השנייה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בקערה גדולה מקציפים 3 כוסות תערובת שוקולד לבן צונן עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקררים. בקערה מקררים את תערובת השוקולד הלבן שנותרה. בסיר קטן, מפזרים ג ' לטין על מים קרים; תן לעמוד 5 דקות. ממיסים ג ' לטין על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב תדיר. מערבבים ג ' לטין לפטל מסונן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מניחים קערה לקערה גדולה מלאה במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מניחים להתקרר עד שהתערובת סירופית, תוך ערבוב מדי פעם.
10
הסר מאמבט מים. מערבבים רבע מ -3 כוסות שמורות תערובת שוקולד מוקצפת לתערובת פטל; מקפלים פנימה את שלושת הרבעים הנותרים מתערובת השוקולד המוקצפת. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות או עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
11
הפוך עוגות מקוררות על מדפי תיל. חתוך קצוות; חותכים כל אחד לאורך לשליש.
12
מורחים רצועה אחת עם כוס גדושה של תערובת פטל עד 1 אינץ'. של צדדים קצרים ו 1/2 אינץ'. של צדדים ארוכים. החל בקצה הקצר, להתגלגל. לעמוד על קצה במרכז צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
מורחים את תערובת הפטל שנותרה על הרצועות שנותרו. עבודה עם רצועה אחת בכל פעם, ומתחיל בקצה של הרצועה האחרונה, סליל סביב מרכז רול. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
14
מקציפים שוקולד לבן שמור עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
15
מורחים על גבי הצדדים ואת הצדדים של העוגה. מכניסים למקרר למשך 1-2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
16
מקשטים עם פטל ונענע.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "