המיוחד של רינו
המיוחד של רינו דורש בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 56 גרם חלבון, 56 גרם שומן, ובסך הכל 880 קלוריות. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 16 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שמנת כבדה, עלי פטרוזיליה, מכרז עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 86%. ציון זה מצוין. נסו המיוחד של רינו, המיוחד של ג'ו, ו המיוחד של ג'ו עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
דופקים את העגל והעוף לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', בין יריעות ניילון או נייר שעווה.
מוסיפים את הקמח לצלחת רדודה גדולה. מחפרים את העגל והעוף בקמח.
מחממים את שמן הזית במחבת מטגן גדולה על אש בינונית עד נמוכה.
מוסיפים עגל ועוף ומשחימים בצד 1 בלבד.
מוסיפים את כל הפטריות ומקפיצים במשך 1 עד 2 דקות.
מסננים את השמן מהתבנית, מוסיפים את השרימפס ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את הברנדי ומציתים אותו בזהירות עם גפרור מטבח ארוך כדי לשרוף את האלכוהול. מערבבים פנימה את השמנת הכבדה והחמאה ונותנים לרוטב לצמצם למשך 3 עד 4 דקות. מוכן לשרת.
מסדרים 1 חתיכת עגל, 1 חתיכת עוף ושרימפס 1 על כל צלחת הגשה. למעלה עם כמה פטריות ורוטב ומקשטים עם פטרוזיליה. ניתן להגיש מעל פסטה, אם תרצה בכך.