קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

המיוחד של רינו

המיוחד של רינו
המיוחד של רינו דורש בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 56 גרם חלבון, 56 גרם שומן, ובסך הכל 880 קלוריות. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 16 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שמנת כבדה, עלי פטרוזיליה, מכרז עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 86%. ציון זה מצוין. נסו המיוחד של רינו, המיוחד של ג'ו, ו המיוחד של ג'ו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
דופקים את העגל והעוף לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', בין יריעות ניילון או נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
עגלעגל
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
3
מוסיפים את הקמח לצלחת רדודה גדולה. מחפרים את העגל והעוף בקמח.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עגלעגל
4
מחממים את שמן הזית במחבת מטגן גדולה על אש בינונית עד נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים עגל ועוף ומשחימים בצד 1 בלבד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
עגלעגל
6
מוסיפים את כל הפטריות ומקפיצים במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
7
מסננים את השמן מהתבנית, מוסיפים את השרימפס ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שרימפסשרימפס
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את הברנדי ומציתים אותו בזהירות עם גפרור מטבח ארוך כדי לשרוף את האלכוהול. מערבבים פנימה את השמנת הכבדה והחמאה ונותנים לרוטב לצמצם למשך 3 עד 4 דקות. מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
אלכוהולאלכוהול
ברנדיברנדי
חמאהחמאה
רוטברוטב
9
מסדרים 1 חתיכת עגל, 1 חתיכת עוף ושרימפס 1 על כל צלחת הגשה. למעלה עם כמה פטריות ורוטב ומקשטים עם פטרוזיליה. ניתן להגיש מעל פסטה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
עוף שלםעוף שלם
פטרוזיליהפטרוזיליה
שרימפסשרימפס
פסטהפסטה
רוטברוטב
עגלעגל