קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגת פאדג'מנטה

עוגת פאדג'מנטה
עוגת פאדג'מנטה דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 905 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם כל מטרה קמח, סודה לשתייה, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת פאדג'מנטה, עוגת פאדג'מנטה, ו עוגת פאדג'מנטה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°. חמאה וקמח שלושה מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
לטאטא קמח, סודה לשתייה ומלח בקערה קטנה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
קיצור טבעיקיצור טבעי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מניחים קקאו בקערה בינונית; לטאטא ב 1 2/3 כוסות מים רותחים. תערובת קקאו מגניב לטמפרטורת החדר, לטאטא מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד רכות. בהדרגה להכות בסוכר, ואז וניל. הכה בביצים 1 בכל פעם. במהירות נמוכה, להכות בתערובת קמח 3 תוספות לסירוגין עם תערובת קקאו ב 2 תוספות. מחלקים הבלילה שווה בין מחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
נייר אורזנייר אורז
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 25 דקות. עוגות מגניב מחבתות 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
חותכים סביב עוגות כדי לשחרר; להפוך על מדפים. מגניב לגמרי.
1
מערבבים שוקולד לבן, 3/4 כוס שמנת מתוקה ושמנת חמוצה בסיר בינוני כבד. מערבבים על אש נמוכה רק עד שוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
העברת תערובת שוקולד לבן לקערה גדולה; מגניב בקושי פושרת, לטאטא מדי פעם, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מערבבים בסוכריות. מקציפים הנותרים 1 כוס קרם בקערה בינונית עד פסגות רכות. קפל קרם לתוך תערובת שוקולד לבן פושרת בקושי 4 תוספות. צ ' יל מוס עד תחילת להגדיר, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מניחים שכבת עוגה 1 על קרטון 8 אינץ ' עגול.
5
מורחים חצי מוס מעל העוגה. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, נותר מוס ושכבת העוגה השלישית. צ ' יל התאספו עוגה עד מוס הוא קר ולהגדיר, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1
להביא שמנת כדי להתבשל בסיר גדול כבד.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מהחום.
3
מוסיפים שוקולד מריר; להקציף עד נמס וחלק. גנאש מגניב עד עבה אבל עדיין pourable, כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מניחים עוגה על סט מדף מעל תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
5
יוצקים גנאש על העוגה, מתפשטים עם מרית מתכת כדי לכסות את הצדדים באופן שווה. עוגת צמרמורת עד ערכות גנאש, לפחות 30 דקות ועד 1 יום.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט