עוגת פאדג'מנטה
עוגת פאדג'מנטה דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 905 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם כל מטרה קמח, סודה לשתייה, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת פאדג'מנטה, עוגת פאדג'מנטה, ו עוגת פאדג'מנטה.
הוראות
מחממים תנור ל 163°. חמאה וקמח שלושה מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים.
לטאטא קמח, סודה לשתייה ומלח בקערה קטנה כדי להתמזג.
מניחים קקאו בקערה בינונית; לטאטא ב 1 2/3 כוסות מים רותחים. תערובת קקאו מגניב לטמפרטורת החדר, לטאטא מדי פעם.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד רכות. בהדרגה להכות בסוכר, ואז וניל. הכה בביצים 1 בכל פעם. במהירות נמוכה, להכות בתערובת קמח 3 תוספות לסירוגין עם תערובת קקאו ב 2 תוספות. מחלקים הבלילה שווה בין מחבתות מוכנות.
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 25 דקות. עוגות מגניב מחבתות 10 דקות.
חותכים סביב עוגות כדי לשחרר; להפוך על מדפים. מגניב לגמרי.
מערבבים שוקולד לבן, 3/4 כוס שמנת מתוקה ושמנת חמוצה בסיר בינוני כבד. מערבבים על אש נמוכה רק עד שוקולד נמס וחלק.
העברת תערובת שוקולד לבן לקערה גדולה; מגניב בקושי פושרת, לטאטא מדי פעם, כ -20 דקות.
מערבבים בסוכריות. מקציפים הנותרים 1 כוס קרם בקערה בינונית עד פסגות רכות. קפל קרם לתוך תערובת שוקולד לבן פושרת בקושי 4 תוספות. צ ' יל מוס עד תחילת להגדיר, על 2 שעות.
מניחים שכבת עוגה 1 על קרטון 8 אינץ ' עגול.
מורחים חצי מוס מעל העוגה. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, נותר מוס ושכבת העוגה השלישית. צ ' יל התאספו עוגה עד מוס הוא קר ולהגדיר, על 3 שעות.
להביא שמנת כדי להתבשל בסיר גדול כבד.
מוסיפים שוקולד מריר; להקציף עד נמס וחלק. גנאש מגניב עד עבה אבל עדיין pourable, כ -45 דקות.
מניחים עוגה על סט מדף מעל תבנית אפייה.
יוצקים גנאש על העוגה, מתפשטים עם מרית מתכת כדי לכסות את הצדדים באופן שווה. עוגת צמרמורת עד ערכות גנאש, לפחות 30 דקות ועד 1 יום.