עוגת פטריות, אספרגוס ותפוחי אדמה: ספורמטו די פונגי, אספרגי אי פטטה
עוגת פטריות, אספרגוס ותפוחי אדמה: ספורמטו די פונגי, אספרגי אי פטטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-10 ומחירו 2 מנות.06 דולר למנה. מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם מיץ לימון, מלח ופלפל, פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בפירורי הלחם תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם לחם בננה שוקולד כמו קינוח. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. נסו פורמטו די אספרגי (אספרגוס טרין), גט די פאטה (תפוח אדמה "עוגה"), ו אספרגוס ספורמטו, פונדנטה + פאן קון טומאט (מתכונים דומים).
הוראות
1
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים 2 כפות מלח ותפוחי האדמה. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מסננים ושומרים 1/2 כוס מי בישול. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
4
במחבת מטגן בינונית מחממים 1/4 כוס שמן הזית עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מוסיפים את השום ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהשום הופך לחום זהוב בהיר, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
מוסיפים למחבת את האספרגוס ומי תפוחי האדמה השמורים. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. הופכים את האש לגבוהה ומביאים את המים לרתיחה. מחזירים את האש לבינונית ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהאספרגוס רך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מחממים מחבת מטגן על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מוסיפים את קוביות הפנקטה ומבשלים, על אש בינונית-נמוכה, עד שהשומן מהבשר מועבר לחלוטין, כ -10 דקות. לאחר שלמחבת יש מספיק שומן פנקטה, מוסיפים את פטריות הקרמיני ומקפיצים בשומן הפנקטה עד להזהבה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קרים
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
בעזרת כמה כפות שמן זית משמנים תבנית אפייה עגולה בגודל 12 אינץ 'עם דפנות 3 עד 4 אינץ'. מצפים את התבנית בפירורי הלחם ומנערים את כל הפירורים העודפים. הניחו את המנה בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
11
העבירו את תפוחי האדמה דרך טחנת מזון לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מוסיפים 1/4 כוס שמן, ביצים, גבינה, נענע, ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. מערבבים לשלב היטב. כפית 1/2 של פירה לתוך המחבת מוכן, באמצעות כף עץ, להחליק אותם באופן שווה על פני המחבת כדי ליצור ואפילו שכבה. כף את האספרגוס ואז את הפטריות מעל תפוחי האדמה, בעזרת הכף כדי להחליק כל אחת לשכבה אחידה. למעלה את הפטריות עם תפוחי האדמה הנותרים, באמצעות הכף כדי להפיץ אותם באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גרעיני חמניות נוספים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה