קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

עוגת פסטה שיער מלאך

עוגת פסטה שיער מלאך
גשו לסופר וקנו ביצים, סולת, קליפת תפוז מסוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו פסטה שיער מלאך, פסטה שיער מלאך עם פסטו, ו פסטה שיער מלאך שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את קרום העוגה: בקערה גדולה או על משטח עבודה, מערבבים יחד את הקמח, הסוכר והחמאה עם כף עץ עד שהתערובת דומה לחול גס. יוצרים באר במרכז ומוסיפים את הביצים, חלמונים, גרידת לימון, מלח וליקר (אם משתמשים). בהדרגה מערבבים בתערובת הקמח, עד משולב היטב. לעצב את הבצק לכדור, לעטוף בגיליון פלסטיק לעטוף, ומקרר לפחות 1 שעה לפני מתגלגל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
(מקרטון)(מקרטון)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
כדי להפוך את פסטה הביצה: תליית הקמח בקערה גדולה. הפוך באר עמוקה במרכז התל ולהוסיף את הביצים חלמון ביצה. הכה את הביצים עם מזלג, ולאחר מכן בהדרגה לשלב קצת קמח בכל פעם. ללוש את הבצק במשך כ 10 דקות, עד שהוא מרגיש משיי. עבודה בחלקים, לגלגל אותו עם מערוך או להעביר אותו דרך מכונת פסטה, בעקבות הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חותכים את הפסטה לרצועות דקות וזורקים קלות עם קמח סולת כדי למנוע ממנו דבק.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
עבור העוגה: לטחון את השקדים וסוכר מגורען במעבד מזון עד התערובת דומה חול גס. דופק בגרידת לימון, אתרוג מסוכרים, ואבקת קקאו עד בשילוב טוב. מחלקים ל-3 חלקים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
אתרוג מסוכראתרוג מסוכר
נייר אורזנייר אורז
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מגלגלים את הבצק הקרום לתוך עיגול גדול מספיק כדי קו 9-10 אינץ ' מחבת עוגה ולהתאים אותו למחבת. עם מזלג, לנקב את החלק התחתון ואת הצדדים של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מחלקים את הפסטה ל-3 חלקים, עם מנה אחת גדולה מעט מהשניים האחרים. קו קרום העוגה עם החלק הגדול יותר של פסטה ומפזרים חלק אחד של תערובת שקדים. הרם את הפסטה עם קצה הסכין כך שהוא משוחרר וחופשי. אל תלחץ על הפסטה. נקד את הפסטה בשליש מהחמאה. למעלה עם שכבה נוספת של פסטה מפוזרת עם חלק מתערובת השקדים ועוד חמאה. חזור לעשות שכבה שלישית.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
מכסים ברפיון בנייר אלומיניום, אופים במשך 25 דקות, ואז מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפייה שנחשפה לעוד 20 עד 25 דקות, עד שהחלק העליון מוזהב והסט המרכזי.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מוציאים מהתנור ומפזרים מיד את החלק העליון של העוגה עם הרום. זה יהיה לשרוק ולספוג במהירות, עם רוב האלכוהול מתאדה, משאיר רק ארומה וטעם מקסימים.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מגניב לטמפרטורת החדר על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
11
מפזרים סוכר ומגישים של ממתקים, או, רצוי, לתת לעמוד לילה או במשך 24 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי