עוגת פקאן אננס
צריכים קינוח צמחוני לקטו אובו ? עוגת פקאן אננס יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 374 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . תמורת 66 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. אדם אחד היה שמח שניסת את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם תמצית וניל, חמאה, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . עם ציון של 17% , המנה הזו גרועה למדי. אם אתם אוהבים את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו עוגת פקאן אננס עם ציפוי גבינת שמנת , עוגת בונדט פאי פקאן ללא גלוטן עם קרמבל פקאן ופרלינה , וריבועי פקאן ואננס .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הסוכר, הקמח והסודה לשתייה.
מערבבים ביצים ואננס; מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד שהם מרטיבים. מקפלים פנימה אגוזים.
מעבירים ל-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
אופים ב-350 מעלות למשך 32-38 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים לחלוטין על רשת.
להקפאה, טורפים בקערה גדולה גבינת שמנת וחמאה עד לקבלת תערובת תפוחה.
מוסיפים סוכר ווניל של קונדיטורים; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. עוגת פרוסט. שומרים במקרר.