קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

עוגת קאובוי

עוגת קאובוי
והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 51 גר' של חלבון, 58 גרם של שומן, וסך הכל 1117 קלוריות. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך תפוחי אדמה, רוטב ברביקיו, גרגרי רוטב בשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו כלב קאובוי., צ'ילי קאובוי, ו שעועית קאובוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 180C/350F. Put תפוחי אדמה, בטטה, ושוודי בסיר של מים קרים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד מבושל. פעם מבושל לנקז מחית עם גבינה מגוררת, חמאה, חלב, מלח ופלפל.בינתיים, שמן חום במחבת (אני מוצא ווק עובד הכי טוב), ונקניקיות חומות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיפים בצל, פלפל, שום ומבשלים עד בצל ופלפלים הולכים רכים, לא נותנים להם לשרוף כמו זה ישפיע על הטעם.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
3
מוסיפים כרוב ולתת מערבבים טובים ומבשלים עד כרוב רק מתחיל ללכת רך מעט.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
הוסף את כל החומרים הנותרים ולתת מערבבים טוב.
5
חום עד מבעבע ולאחר מכן להפחית את החום ולאפשר להתבשל במשך 5/10 דקות, או עד הכרוב רק מתחיל לנבול.כפית את תערובת השעועית לתוך צלחת אטומה ו העליון עם תערובת תפוחי אדמה.לשים בתנור במשך כ 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
לשרת וליהנות!

מרכיבים

400פלפל האבנרושעועית אפויהשעועית אפויה2קרום: פירורי קרקר גרהםבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות2קרום: פירורי קרקר גרהםגרגרי רוטב בשר בקרגרגרי רוטב בשר בקר1גבינת פרמזן מגוררתהודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)400פלפל האבנרושמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה400פלפל האבנרועגבניות קצוץעגבניות קצוץ1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת צ'דר מגוררתגבינת צ'דר מגוררת400פלפל האבנרונקניקיות קוקטיילנקניקיות קוקטייל2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרירקות מעורבים קפואיםירקות מעורבים קפואים3שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ1פלפל ירוק, קצוץפלפל ירוק, קצוץ1קרום: פירורי קרקר גרהםעשבי תיבול מעורביםעשבי תיבול מעורבים6טיפותרוטב תיבול מאגירוטב תיבול מאגי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרלחמניות לבנותלחמניות לבנות0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'1פלפל אדום, קצוץפלפל אדום, קצוץ1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת לסטר אדומה מגורדתגבינת לסטר אדומה מגורדת21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל אדום, פרוסבצל אדום, פרוס0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1סבוי כרוב, גרוססבוי כרוב, גרוס1שוודי, מקולף וקצוץשוודי, מקולף וקצוץ2בטטות, קלופים וקצוציםבטטות, קלופים וקצוצים1גבינת פרמזן מגוררת1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרתפוחי אדמה לבנים, קלופים וקצוציםתפוחי אדמה לבנים, קלופים וקצוצים