עוגת קינמון מערבולת קפה
עוגת קינמון מערבולת קפה יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך סוכר חום, חמאה, פודינג מיידיות בטעם וניל ג'לי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו עוגת קינמון מערבולת קפה, עוגת קינמון מערבולת קפה, ו עוגת קינמון פקאן מערבולת קפה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. תרסיס 12 כוס מחבת צינור מחורץ עם ספריי בישול.
מפזרים 1/2 תערובת הפודינג באופן שווה על תחתית המחבת. למעלה עם 1/2 פקאן; להפריש.
מערבבים קינמון וסוכר; להפריש. תפריד בצק ל-20 ביסקוויטים.
מניחים 10 ביסקוויטים במחבת, מעט חופפים.
מפזרים עם תערובת פודינג נותרת, פקאנים שנותרו ו 1/2 קינמון-סוכר.
טפטוף עם 1/2 החמאה. למעלה עם ביסקוויטים שנותרו, קינמון-סוכר וחמאה.
אופים 30 דקות. או עד חום זהוב. מגניב 1 דקות. בפן, הפוך על מגש הגשה.