עוגת קפה ארץ לימון לילה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגת קפה לימון לילה. והוא מספק כ 15 מנות . מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. אם יש לכם אבקת אפייה, סודה לשתיה, קליפת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-10 דקות. נסו עוגת קפה בין לילה, עוגת קפה בין לילה, ו עוגת קפה בין לילה (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס תחתון רק של 13x9 אינץ ' פאן עם ספריי בישול. הכה חמאה וסוכר מגורען עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים יוגורט, קליפת לימון, קמח, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה; להכות על מהירות נמוכה עד חלקה.
מורחים את הבלילה במחבת. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 16 שעות.
בשקית פלסטיק resealable קטנה, לערבב סוכר חום, פקאן ואגוז מוסקט. להכניס למקרר.
כאשר מוכן לאפות, לתת עוגת קפה לעמוד בטמפרטורת החדר תוך חימום תנור כדי 350 ° F. לחשוף עוגת קפה; מפזרים תערובת סוכר חום.
אופים 30 עד 40 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 15 דקות.