קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם קרמל של מגזין "אוכל ויין" עם ציפוי אורז פריך

עוגת קרם קרמל של מגזין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מזון & יין' מגזין עוגת קרם קרמל עם אורז פריך ציפוי. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 505 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פירורי קרקרים, סירופ תירס, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שומר אפוי פריך של מגזין אוכל ויין, תלתן סקווש של מגזין "אוכל ויין", ו כרוב ניצנים Gratin (מגזין רשת מזון) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מורחים את אגוזי לוז בצלחת עוגת זכוכית וטוסט במשך כ 8 דקות, עד מוזהב קל וריחני; בואו להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
3
להעביר את האגוזים למעבד מזון מיני לטחון גס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
יוצקים את אגוזי האדמה לתוך קערה בינונית ומוסיפים את פירורי קרקר גרהם, סוכר וחמאה; לערבב עד לחלח באופן שווה. לחץ על הפירורים על החלק התחתון ומעלה את הצד של צלחת העוגה בשכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
אופים את הקרום במשך 8 דקות, עד בקושי להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
מעביר את צלחת העוגה למתלה כדי להתקרר.
7
בסיר גדול וכבד, משלבים את הסוכר והמים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה בינוני, מערבלים בעדינות את המחבת עד שהסוכר מתמוסס. מבשלים מעל חום מתון, ללא הפרעה, עד שנוצר קרמל ענבר עמוק, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר מהחום. בזהירות להוסיף 1 כוס חלב, ואז לבשל על חום נמוך בינוני, לטאטא בעדינות, עד חלקה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
בקערת זכוכית קטנה, לשלב 1/4 כוס חלב עם וניל; מפזרים את הג ' לטין על גבי ולתת לעמוד עד מתרכך. בכוס גדולה למדידת כוס, לטאטא את הנותרים 2 3/4 כוסות חלב עם קורנפלור ומלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
יוצקים את תערובת החלב לתוך הקרמל ומביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני, מטאטא כל הזמן עד מעובה, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
הסר מהחום וקצף בחלמון הביצה, אחד בכל פעם. להחזיר את התערובת לרתיחה ומבשלים עד מעובה שוב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
להקציף בתערובת ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
עם מרית גומי, להפיץ בעדינות את פודינג קרמל בקרום מקורר. הקש על צלחת העוגה בעדינות על משטח עבודה כדי ליישב את הפודינג. לחץ על פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של העוגה, לקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
14
קו גיליון אפייה מעוטר בנייר קלף ובמעיל עם ספריי ירקות. בסיר קטן, כבד, להביא את הסוכר, מים וסירופ תירס לרתיחה מעל חום גבוה בינוני. מנמיכים את החום עד בינוני ומבשל ללא הפרעה עד צורות קרמל ענבר עמוק, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
15
הסר את הקרמל מהחום ומערבבים בדגני המלח והאורז. לגרד את הדגנים מקורמלים על תבנית אפייה מוכן ולתת מגניב במשך 30 דקות, עד שהוא מוקשה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
16
לשבור את האורז הפריך לרסיסים; להעביר שקית פלסטיק חסון. באמצעות מערוך, לרסק את ציפוי לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
17
מורחים את הקצפת על גבי העוגה הצוננת, מה שהופך את מערבולות עמוקות. למעלה העוגה עם אורז פריך ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
18
הפוך קדימה
19
ציפוי האורז יכול להיות מאוחסן במיכל אטום במשך עד 3 ימים. העוגה יכולה להיות בקירור עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל