קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם שוקולד עם קרום גרהם ללא אפייה

עוגת קרם שוקולד עם קרום גרהם ללא אפייה
צריך קינוח ללא גלוטן? עוגת קרם שוקולד עם קרום גרהם ללא אפייה יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ קוקי טירוף יש 529 אוהדים. אם יש לך scant כוס קורנפלור, תמצית vanillan, קינמון grahams, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו לא לאפות פאי אוריאו עם שוקולד קרקר גרהם, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו קרום קרקר גרהם מושלם {אופים ולא אופים} (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הקרום, לטחון את קרקרים גרהם במעבד מזון או פשוט למחוץ אותם עם מערוך. אתה צריך לקבל בערך 1 2/3 כוסות פירורים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
יוצקים לתוך קערת ערבוב ומערבבים את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
מוסיפים את החמאה הריכה ומערבבים עד שהתערובת מתאחדת כאשר צבטו. לחץ לתוך צלחת עמוקה 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית. שמור צונן עד מוכן use.To הפוך את המילוי, לשלב את אבקת הקקאו ו קורנפלור בסיר גדול (3 ליטר) כי הוא עדיין לא מוגדר על חום.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים את המים ומקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
להקציף את המותג נשר חלמונים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
שים את הסיר על התנור ולהפוך את החום בינוני. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה (זה צריך לקחת כ 5 דקות). כאשר עבה מבעבע, להמשיך לטאטא עוד 30 או 40 שניות, ולאחר מכן להסיר מן החום לטאטא את החמאה. כאשר חמאה מומסת, להקציף וניל.הגדר פיסת נייר שעווה על פני השטח ולתת מגניב במשך כ 5 עד 8 דקות (אתה לא רוצה מילוי סופר חם כדי להמיס את החמאה בקרום) לפני לשפוך לתוך קרום העוגה. תרגיע את העוגה לכמה שעות. צינור ממותק קצפת בקצוות או אם אתה מעדיף, להפיץ אותו על כל החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה