קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

עוגת ריבס תות

עוגת ריבס תות
פאי ריבס תות דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 434 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. . אם יש לכם קמח, סוכר, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. נסו עוגת יוגורט ריבס תות עם רוטב רום ריבס תות, וידוי # 66: אני פשוט ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר, ו ריבת ריבס תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הקרום: בקערה גדולה, לשלב את הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים את 1/2 כוס שמן בכוס מדידה בגודל 1 ומעלה עם 6 כפות חלב. לא לערבב!
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
3
יוצקים שמן וחלב על קמח ומתמזגים במזלג עד שהוא יוצר כדור בצק. מחלקים בצק ל 2 כדורים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
דַק-דַק-
4
מניחים כדור אחד על גיליון נייר שעווה. למעלה עם גיליון אחר של נייר שעווה להתגלגל החוצה כדי להתאים צלחת העוגה שלך. חזור עם הכדור הנותר של בצק. לקלף נייר העליון של קרום אחד ולהפוך בצק לצלחת עוגה. מקלפים נייר ולוחצים על הבצק. שמור את הבצק שנותר לקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
5
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מערבבים את ריבס, תותים, סוכר, טפיוקה, מלח ואגוז מוסקט עד הפרי מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
טפיוקה.טפיוקה.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
יוצקים מילוי לתוך הקרום נקודה עם חמאה. מכסים עם קרום העליון, חותם קצוות לחתוך שלושה 1 חריצים אינץ בחלק העליון של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
3
לאפות עוגה ב 425 מעלות F (175 מעלות C) במשך 20 דקות. הפחת את הטמפרטורה ל-375 מעלות F (190 מעלות C) ואפה במשך 20 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
תן לפאי להתקרר לפני החיתוך.