עוגת שוקולד גרמנית
עוגת שוקולד גרמנית עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 45 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות. גשו לסופר וקנו קינמון, אגוזי פקאן, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. מתכונים דומים: עוגת שוקולד גרמנית, עוגת שוקולד גרמנית, ו עוגת שוקולד גרמנית.
הוראות
חמאת שני 9-אינץ עגול עוגת מחבתות. מרפדים את התחתית בנייר אפייה, ואז חמאה ומקמחים את הנייר.
בקערה קטנה מקציפים את קמח העוגה עם הקינמון, אגוז המוסקט והמלח. בכוס מדידה מערבבים את חלב החמאה עם תמצית הווניל וסודה לשתייה עד לאיחוד. בקערת מערבל חשמלי עומד המצויד במשוט מקציפים את החמאה המרוככת עם הסוכר עד שהיא תפוחה.
מוסיפים את החלמונים ומקציפים עד שהם משולבים, ואז מקציפים פנימה את השוקולד המומס, מגרדים את הצד והתחתון של הקערה לפי הצורך. מקציפים פנימה את החומרים היבשים והרטובים ב -3 קבוצות מתחלפות, מגרדים מדי פעם בצד הקערה.
מעבירים את בלילת העוגה לקערה גדולה ושוטפים את קערת הערבוב.
מוסיפים את החלבונים לקערת הערבוב ומקציפים עם המטרפה עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים את החלבונים הטרופות לבלילת השוקולד עד שלא נותרו פסים.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין התבניות המוכנות ואופים את העוגות במשך 45 עד 50 דקות, עד שקיסם המוחדר למרכזים יוצא עם מעט פירורים לחים מחוברים.
תנו לעוגות להתקרר מעט על רשת, ואז הפכו את העוגות וקילפו את נייר הקלף.
מורחים את הפקאנים על צלחת פאי וטוסטים כ-12 דקות, עד שהם ריחניים.
בואו להתקרר, ואז קוצצים גס 1 כוס מהאגוזים ומשאירים את השאר שלמים. בקערת מערבל עומד המצויד במטרפה (או בעזרת מערבל חשמלי כף יד) מקציפים את החמאה המרוככת עם סוכר הקונדיטורים ואבקת הקקאו עד לאיחוד.
מוסיפים את תמצית הווניל והקפה החם ומקציפים את הכפור עד שהם תפוחים. מקפלים פנימה את 1/2 כוס הקוקוס הגרוס ואת הפקאנים הקלויים הקצוצים.
מניחים שכבת עוגה על צלחת ומורחים מעל מחצית מהציפוי. מכסים בשכבת העוגה השנייה ומורחים את הציפוי שנותר בחלקו העליון.
מקשטים את העוגה בקוקוס מגורר ובכל הפקאנים הקלויים.
חותכים את העוגה ל טריזים ומגישים.