עוגת שזיפים קלאסית עם פודינג
עוגת שזיפים קלאסית עם פודינג הוא קינוח שמגיש 8. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 516 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 117 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם שזיף, סוכר גלגלית, ציפורן טחון כפית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שזיף טעים: עוגת פודינג שזיפים דמסון, פודינג שזיפים קוצ'ן, ו עוגת פודינג שזיפים.
הוראות
מחממים תנור ל 200C/מאוורר 180c / גז 6 ולשים תבנית אפייה גדולה כדי לחמם.
שים את השזיפים, סוכר וציפורן במחבת. מבשלים עד הסוכר מתמוסס ואת השזיפים הם עסיסיים, 8-10 דקות.
מערבבים את קורנפלור עם קצת מיץ, ולאחר מכן לערבב היטב לתוך הפרי. מרתיחים במשך כמה דקות, ערבוב, עד מעובה.
עבור פודינג, למזג את החלמונים וסוכר.
מחממים את החלב, הקרם והוניל במחבת עד שכמעט רותחים, ואז שופכים בעדינות על תערובת הביצים, מטילים ללא הרף. חזור למחבת נקייה וחום בעדינות, ערבוב, עד שהתערובת מתעבה ומצפה את גב כף. מגניב במהירות, ואז להירגע. פודינג יכול להיות מורכב עד יום קדימה וחומם בעדינות.
מרדדים שני שלישים של המאפה על משטח מקומח. השתמש כדי בשורה צלחת עוגה, לתת את הבצק לתלות על הקצוות קצת. מלא בשזיפים.
מרדדים את המאפה שנותר, על 2.5 ס " מ גדול יותר מאשר המנה, ואז לעטוף על השזיפים. קמצוץ קצוות יחד היטב, ואז לעשות חור קטן בחלק העליון.
מברשת עם ביצה ומפזרים סוכר. ניתן להרכיב עד 1 יום קדימה.
מניחים על תבנית האפייה החמה.
אופים במשך 25-30 דקות עד חום זהוב, ומגישים חם עם פודינג.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
פאי ניתן לזווג עם Lambrusco דולצ ' ה, ריזלינג הקציר מאוחר, וין סנטו. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Chateau Chantal Riesling הקציר מאוחר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג]()
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג