קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שיפון אגוז מייפל

עוגת שיפון אגוז מייפל
. אם יש לך חלמונים, תמצית vanillan, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת שיפון אגוז, עוגת מייפל-אגוז, ו עוגת אגוז מייפל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מנפים קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח יחד לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הפוך באר במרכיבים יבשים; מים במקום, שמן, חלמונים ביצה, תמצית וניל, ותמצית אדר לתוך הבאר. מערבבים יחד עם כף עץ, ואז להכות עד הבלילה חלקה; מערבבים אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
תמצית מייפלתמצית מייפל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4
מניחים חלבונים ביצה בכוס גדולה או קערת מתכת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מפזרים חלבונים ביצה עם קרם של טרטר; לנצח עד פסגות נוקשות טופס. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: החלבונים ביצה תיצור פסגות חדות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
השתמש מרית גומי או מקציף חוט לקפל 1/4 את החלבונים ביצה מוכה לתוך הבלילה. בעדינות להפעיל את המרית דרך מרכז הקערה, ואז סביב הצדדים של הקערה, חוזר עד משולב לחלוטין; לחזור על קיפול עם חלבוני ביצה הנותרים, 1/4 בכל פעם, מתקפל רק עד משולב. להפוך את הבלילה למחבת צינור 9 או 10 אינץ ' ungreased.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
חותכים דרך הבלילה עם סכין כדי לחסל בועות אוויר גדולות.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגה זהובה, וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, בערך 1 שעה. להטות את המחבת במהופך על מתלה תיל להתקרר, כ -30 דקות. הפעל סכין סביב קצה המחבת כדי להסיר את העוגה; מגניב לחלוטין, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מקפלים פודינג מיידי וחלב יחד בקערה; מקפלים קצפת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3/4 אונקיות) תערובת פודינג פיסטוק אינסטנטחבילה אחת (3/4 אונקיות) תערובת פודינג פיסטוק אינסטנט
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מורחים על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה