קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שיפון אגוז מייפל

עוגת שיפון אגוז מייפל
. אם יש לך חלמונים, תמצית vanillan, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת שיפון אגוז, עוגת מייפל-אגוז, ו עוגת אגוז מייפל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מנפים קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח יחד לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הפוך באר במרכיבים יבשים; מים במקום, שמן, חלמונים ביצה, תמצית וניל, ותמצית אדר לתוך הבאר. מערבבים יחד עם כף עץ, ואז להכות עד הבלילה חלקה; מערבבים אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
תמצית מייפלתמצית מייפל
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מניחים חלבונים ביצה בכוס גדולה או קערת מתכת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מפזרים חלבונים ביצה עם קרם של טרטר; לנצח עד פסגות נוקשות טופס. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: החלבונים ביצה תיצור פסגות חדות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
השתמש מרית גומי או מקציף חוט לקפל 1/4 את החלבונים ביצה מוכה לתוך הבלילה. בעדינות להפעיל את המרית דרך מרכז הקערה, ואז סביב הצדדים של הקערה, חוזר עד משולב לחלוטין; לחזור על קיפול עם חלבוני ביצה הנותרים, 1/4 בכל פעם, מתקפל רק עד משולב. להפוך את הבלילה למחבת צינור 9 או 10 אינץ ' ungreased.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
חותכים דרך הבלילה עם סכין כדי לחסל בועות אוויר גדולות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגה זהובה, וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, בערך 1 שעה. להטות את המחבת במהופך על מתלה תיל להתקרר, כ -30 דקות. הפעל סכין סביב קצה המחבת כדי להסיר את העוגה; מגניב לחלוטין, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מקפלים פודינג מיידי וחלב יחד בקערה; מקפלים קצפת.
מרכיבים שתצטרך
8 עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס8 עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מורחים על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים