קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

עוגת שיפון סוכר שרוף

עוגת שיפון סוכר שרוף
עוגת שיפון סוכר שרוף דורשת בערך 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. אם יש לכם חלמונים ביצה, תמצית vanillan, חלבוניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זה עובד טוב כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. מתכונים דומים: שרוף-עוגת שיפון סוכר, עוגת שיפון סוכר שרוף, ו עוגת סוכר שרופה.

הוראות

1
כדי להפוך את הסוכר השרוף
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
2
תערובת: להמיס 1 כוס סוכר לבן במחבת עד חום בינוני. מערבבים לאט 1/2 כוס מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מחממים תנור ל 325 מעלות (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
לנפות יחד לתוך קערת ערבוב הקמח, 1 1/2 כוסות סוכר לבן, אבקת אפייה, ומלח. יוצרים באר במרכיבים היבשים ומוסיפים את שמן הירקות, חלמונים, תערובת סוכר שרוף, מים קרים ווניל. הכה עם כף עץ עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
שמן צמחישמן צמחי
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
קערת ערבובקערת ערבוב
5
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה גדולה עד שהם מחזיקים פסגות נוקשות מאוד.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים תערובת חלמון ביצה בזרם דק על חלבונים ביצה. לקפל בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
חלמון ביצהחלמון ביצה
7
יוצקים את הבלילה למחבת שפופרת ungreased.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 65 עד 70 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור