עוגת שיפון סוכר שרוף
עוגת שיפון סוכר שרוף דורשת בערך 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. אם יש לכם חלמונים ביצה, תמצית vanillan, חלבוניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זה עובד טוב כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. מתכונים דומים: שרוף-עוגת שיפון סוכר, עוגת שיפון סוכר שרוף, ו עוגת סוכר שרופה.
הוראות
תערובת: להמיס 1 כוס סוכר לבן במחבת עד חום בינוני. מערבבים לאט 1/2 כוס מים רותחים.
מחממים תנור ל 325 מעלות (165 מעלות C).
לנפות יחד לתוך קערת ערבוב הקמח, 1 1/2 כוסות סוכר לבן, אבקת אפייה, ומלח. יוצרים באר במרכיבים היבשים ומוסיפים את שמן הירקות, חלמונים, תערובת סוכר שרוף, מים קרים ווניל. הכה עם כף עץ עד חלקה.
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה גדולה עד שהם מחזיקים פסגות נוקשות מאוד.
יוצקים תערובת חלמון ביצה בזרם דק על חלבונים ביצה. לקפל בעדינות.
יוצקים את הבלילה למחבת שפופרת ungreased.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 65 עד 70 דקות.