קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות12
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שכבות קשת

עוגת שכבות קשת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שכבת קשת. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 903 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך חמאה, שמנת כבדה, בלילת עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 835 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכונים דומים: עוגת שכבות קשת, עוגת שכבות קשת, ו עוגת שכבות קשת.

הוראות

1
מחממים את התנור כמפורט במתכון העוגה שלך. קו שישה מחבתות עוגה עגולות (8 או 9 אינץ') עם עיגולים של נייר קלף. אם אין לך שש מחבתות (זה בסדר, גם אני לא), בשורה כמה שיש לך; אתה יכול לאפות את זה בכמה קבוצות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחלקים את הבלילה בין שש קערות נפרדות.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הוסף צבע מאכל לכל אחת מקערות הבלילה: אדום, כתום, צהוב, ירוק, כחול וסגול. להיות מאוד ליברלי עם צבע מאכל, כמו הצבעים לדעוך מעט במהלך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים את הבלילה לתוך המחבתות מוכנות ואופים. מאז עוגות אלה הם דקים למדי, לפקוח עין על זמן האפייה—זה יהיה באופן משמעותי פחות מאשר אם היית אופה את כל הבלילה כעוגה שכבה אחת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
לאחר אפוי, להסיר את העוגות מן המחבתות ולהגדיר אותם על מדפים חוט להתקרר. בזמן שאתה מחכה לעוגות להתקרר, להכין את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
6
במערבל הדוכן עם מצורף ההנעה, לערבב את החמאה על מהירות בינונית עד שהוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
7
הוסף 4 כוסות של הסוכר של הממתקים, ומערבבים במהירות נמוכה עד חלקה incorporated. עצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה, ולהוסיף את הקרם וניל. הכה במהירות בינונית עד חלקה ושמנת, 3 עד 5 דקות, ממשיך להוסיף יותר סוכר, כוס אחר כוס, עד שהוא הגיע עקביות התפשטות הרצוי שלך. אם הזיגוג שלך הופך נוקשה מדי, אתה יכול לדלל אותו על ידי הוספת שמנת נוספת, אבל להיזהר להוסיף את הקרם קטן (כפית) במרווחים, כך הציפוי לא הופך רזה מדי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
באמצעות סכין גדולה (משונן רצוי), לחתוך את צמרות העוגות כדי להפוך אותם ברמה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מניחים את השכבה ויולט על צלחת הגשה העליון עם מנה של ציפוי. אין להפיץ אותו לקצוות, כמו המשקל של השכבות הבאות יהיה לשטח את הציפוי. חזור עם שאר השכבות עד שהם מוערמים מלמטה למעלה: סגול, כחול, ירוק, צהוב, כתום ואדום על גבי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
10
כדי לייצב את העוגה, במקום 2 עד 3 שיפודים ארוכים דרכו (רק אל תשכח להסיר אותם מן הפרוסות כאשר מוגש!). צנן את העוגה לפחות 20 דקות; זה יעזור לו להתקשות ולהיות קל יותר לכפור. באמצעות מרית אופסט, להחיל מעיל פירור דק של ציפוי על כל משטחי העוגה. להחזיר את העוגה למקרר במשך כ -30 דקות, כך מעיל פירור הופך מוצק.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
11
הסר מהמקרר ולהחיל את שאר הציפוי. שמור את העוגה מקוררת עד 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס