עוגת תותים-אפרסק רזה
מתכון עוגת אפרסק תותים רזה יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 30 דקות. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 184 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו תותים, אפרסקים, שימורי אפרסק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת אפרסק תות, עוגת קרם תות ואפרסק, ו ברי רזה קצת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לעשות תערובת פודינג לפי הוראות על תיבת פודינג באמצעות 2 כוסות חלב. להכניס למקרר 15 דקות. מערבבים בעדינות ציפוי מוקצף עד מעורבב.
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב שימורים ואמרטו עד מעורבב.
ב 3-עד 4-רבע ליטר קערה או קערת זכוכית ברורה, לארגן חצי קוביות העוגה. למעלה עם חצי מהתותים והאפרסקים.
טפטוף עם חצי מתערובת משמר. כפית ולהפיץ חצי תערובת פודינג על פירות. חזור על שכבות, מסתיים עם פודינג.
מגישים מיד או מכסים ומקררים לא יותר מ 8 שעות.