עוגת תמרים
אם יש לך בערך שעה ו-50 דקות לבלות במטבח, עוגת תמרים עשויה להיות מתכון צמחוני לקטו אובו מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 299 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . מתאים ל-20 ומחירו 51 סנט למנה מנות. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ביצים, קליפת תפוז, מיץ תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה עובד היטב כקינוח. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 31% , וזה די גרוע. חטיפי תמרים גרידת תפוזים , עוגת תמרים עם שוקולד עם זיגוג טופי דביק ומאפינס דובדבנים, תמרים ואגוזים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מנפים יחד קמח, סודה לשתייה ומלח; לשלב 1 כוס עם תמרים ואגוזי מלך. מניחים את שתי התערובות בצד.
בקערה גדולה, קיצור שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
מוסיפים קמח ותערובות שמורות. מערבבים פנימה חלב רק עד לקבלת תערובת אחידה.
כף לתוך 10 אינץ' משומן ומקומח. מחבת צינור.
אופים ב-300 מעלות למשך 1-1/2 עד 1-3/4 שעות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי.
לסירופ, בסיר קטן, מחממים מיץ תפוזים וסוכר עד שהסוכר נמס.
מניחים לעמוד במשך 30 דקות. מצננים את העוגה בתבנית 10 דקות לפני שמוציאים אותה לרשת. מצננים עוד 10 דקות לפני שיוצקים סירופ על העוגה.