קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת תפוחים חמאה

עוגת תפוחים חמאה
זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם אבקת אפייה, תפוחים טעים זהוב, גרידת לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. - שזה לא ניתן לאילתור. עוגת תפוחים חמאה, עוגת תפוחים חמאה, ו עוגת תפוחים חמאה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים תנור ומכינים מחבת עוגה: מחממים תנור ל 191° (190°C). בנדיבות חמאה 8 או 9 אינץ '(23 ס "מ) מחבת עוגה עגולה עם 2 אינץ' (5 ס " מ) צדדים. בשורה התחתונה של המחבת עם נייר קלף וחמאה את החלק העליון של זה גם כן.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מבשלים את פרוסות התפוח: ממיסים את החמאה במיקרוגל או על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
יוצקים 6 כפות (3 עוז או 90 מ " ל) של אותו לתוך קערה קטנה או כוס ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את פרוסות התפוח ואת החמאה הנותרת למחבת גדולה ומבשלים על אש נמוכה בינונית, מערבבים מדי פעם, עד שהתפוחים רכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר מהחום.
6
הפוך את הבלילה: בקערה קטנה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. בקערה גדולה, לנצח את כל הביצים וחלמון ביצה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים 6 כפות חמאה מומסת, וניל, סוכר מגורען וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
8
מערבבים את תערובת הקמח ואת התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
9
הבלילה כפית לתוך המחבת מוכן, להחליק את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
ב 375°f 30-35 דקות. העוגה נעשית כאשר היא השחמה, וכאשר אתה לוחץ לתוך הדף, הוא קופץ בחזרה. לאחר כ -20 דקות של אפייה או כך, אם החלק העליון מקבל השחמה היטב, אוהל העוגה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
להעביר מתלה תיל ולתת מגניב במחבת במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
הפוך את העוגה על צלחת ולהרים את המחבת, ואז להפוך את העוגה שוב על המדף ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "