עוגת תפוחים מדומה
אם יש לכם חמאה, קינמון טחון, קרומי עוגה בלתי מוסווים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת תפוחים מדומה, עוגת תפוחים מדומה, ו חמאת תפוחים מדומה.
הוראות
מחממים תנור ל 218°. בסיר בינוני לשלב סוכר, מים וקרם של טרטר, לטאטא עד הסוכר מומס. מביאים תערובת לרתיחה מעל חום גבוה, לטאטא מדי פעם, ואז להפחית את החום בינוני. מבשלים במשך 15 דקות או עד התערובת צמצמה ל 1 1/2 כוסות. מערבבים גרידה, מיץ וניל. להפריש להתקרר במשך 30 דקות.
מרדדים את הקרום. עבור מחבת תשעה אינץ קרום התחתון שלך צריך להיות סביב 11 אינץ 'בקוטר, הקרום העליון שלך, על 10 אינץ'.
מניחים את הקרום התחתון במחבת עוגה או צלחת.
יוצקים סירופ על קרקרים ונקודה עם חתיכות חמאה ואז מפזרים באופן שווה עם קינמון.
מניחים את הקרום העליון מעל עוגה. חותם וחליל את הקצוות ואת המברשת עם ביצה לשטוף ואז מפזרים סוכר.
חותכים כמה חריצים קטנים לתוך הקרום העליון כדי לפרוק את הקיטור.
אופים במשך 30 דקות או עד חום זהוב. מגניב ומגיש. החנות מכוסה.