עוגת תפוחים עוגיות חמאה
צריך קינוח צמחוני? פאי עוגיות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. אם יש לך חמאה, סוכר חום, תפוח טעים זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו עוגת תפוחים לחמניות קינמון, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C.)
לנפות ארבע, 1/2 כוס סוכר ומלח לקערה גדולה.
חותכים חמאה עד תערובת דומה פירורים גס. מקפלים חלמונים ביצה (תערובת יהיה מתפורר).
הסר 1/4 של תערובת, ולהניח בצד. לחץ על שארית על תחתית וצדדים פגז טארט 8 אינץ ' או מחבת עוגה.
בקערה גדולה, לשלב תפוחים, סוכר חום, 1 כף קמח, קינמון ואגוז מוסקט.
מניחים תפוחים לתוך הקרום, ומפזרים תערובת פירור שמורה באופן שווה מעל.
מניחים עוגה על תבנית אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ולהמשיך לאפות 20 דקות, או עד העליון הוא חום זהוב מילוי מבעבע.