קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים קרמל של השף ג'ון

עוגת תפוחים קרמל של השף ג'ון
אם יש לכם חמאה, מים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. נסו עוף קרמל של השף ג'ון, מילקשייק תפוח קרמל (פוסט אורח על ידי המורה-שף), ו עוגת הרועים של השף ג'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים בסוכר לבן, סוכר חום, מלח, קינמון ומים. מביאים את הסירופ לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד להמיס סוכר, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
פרוש פירורי עוגה, לחץ אחד לתוך צלחת פאי 9 אינץ', ומניח את התפוחים לתוך הקרום. פרוש את הקרום השני על משטח עבודה, וחתוך לרצועות ברוחב 8 1 אינץ'. לחצות את הרצועות על התפוחים, או לארוג לתוך קרום הסריג. Crimp את הקרום התחתון על רצועות הסריג עם האצבעות. רוטב קרמל כפית על עוגה, מכסה חלק הסריג של קרום העליון; לתת שאריות רוטב לטפטף דרך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ואופים עד הקרום הוא חום זהוב, הקרמל על הקרום העליון מוגדר, ואת מילוי תפוח מבעבע, 35 עד 40 דקות יותר. אפשר להתקרר לחלוטין לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה