קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת Idahoan Coca-Cola®

עוגת Idahoan Coca-Cola®
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לרפרטואר שלך, עוגת Idahoan Coca-Cola® עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.18 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 31 גרם שומן ובסך הכל 526 קלוריות . אם יש לך שמנת כבדה, שמנת, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. המתכון הזה אהוב על 4 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כקינוח. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 29% . הציון הזה גרוע למדי. עוגת 7 חלקים...עוגת וינטג' חלומית עשויה סקיני , עוגת התרד של דייוויד טניס ועוגת בונד לימון דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס. מצפים את הדפנות והתחתית של התבנית הקפיצית בספריי בישול טפלון.
מרכיבים שתצטרך
(6 אינץ') טורטיות תירס לבן, חצויות, חתוכות לרצועות של 1/2 אינץ'(6 אינץ') טורטיות תירס לבן, חצויות, חתוכות לרצועות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס
חבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
2
ממיסים מקל חמאה בסיר רחב וגדול.
מרכיבים שתצטרך
3 (15 Oz) פחיות תירס גרעיני שלם3 (15 Oz) פחיות תירס גרעיני שלם
עגבניות קטנות, מקולפות ומקרצפות (בערךעגבניות קטנות, מקולפות ומקרצפות (בערך
ציוד שתשתמש בו
כל אבקת שום, כמון טחון, אורגנו מיובש ותימין מיובשכל אבקת שום, כמון טחון, אורגנו מיובש ותימין מיובש
3
מוסיפים קולה, אבקת קקאו וסוכר דק ומקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות בגודל 1 אינץ' ומבושלים עד שהם רכים מעטתפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות בגודל 1 אינץ' ומבושלים עד שהם רכים מעט
קולהקולה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
4
מסירים מהאש.
5
מקציפים שמנת חמוצה, ביצים ווניל ביסודיות עד לקבלת מרקם כמעט כמו בלילה ומוסיפים לאט לתערובת החמאה שהתקררה מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות
פרחי לבנדר מיובשים, טחוניםפרחי לבנדר מיובשים, טחונים
3 (15 Oz) פחיות תירס גרעיני שלם3 (15 Oz) פחיות תירס גרעיני שלם
עצות מאפה-#5 עגול ו#352 עלהעצות מאפה-#5 עגול ו#352 עלה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
6
הוסף פתיתי פירה מקורי יבש וסודה לשתייה. מערבבים היטב. לבלילה תהיה מראה מעט גרגירי אך אל דאגה.
מרכיבים שתצטרך
2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות
1/2 כוס תוספת גלידת פאדג' חמה ללא שומן1/2 כוס תוספת גלידת פאדג' חמה ללא שומן
7
יוצקים לתבנית קפיצית ואופים 45 דקות עד שעה. בודקים את מרכז העוגה עם קיסם עץ (העוגה נעשית כשהקיסם יוצא נקי).
ציוד שתשתמש בו
שקיות ניילון עמידות לסגירה חוזרתשקיות ניילון עמידות לסגירה חוזרת
1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס
חבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
8
מצננים ומוציאים מהתבנית. הערה: זוהי עוגה כהה וצפופה מאוד.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
9
ציפוי: גבינת השמנת צריכה להיות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
שקיות מאפה או שקיות פלסטיק קטנות כבדות סגירה חוזרתשקיות מאפה או שקיות פלסטיק קטנות כבדות סגירה חוזרת
10
מוסיפים שמנת ואבקת סוכר ומערבבים במעבד מזון או במטרפה גדולה. התאם אבקת סוכר ושמנת כדי להבטיח ציפוי סמיך ויפה שעדיין ניתן למריחה.
מרכיבים שתצטרך
קוביות טופי אנגלי שוקולד חלב, מחולקותקוביות טופי אנגלי שוקולד חלב, מחולקות
שקיות מאפה או שקיות פלסטיק קטנות כבדות סגירה חוזרתשקיות מאפה או שקיות פלסטיק קטנות כבדות סגירה חוזרת
דג גומי ותולעים, לא חובהדג גומי ותולעים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 ביצים גדולות בתוספת 3 חלבונים2 ביצים גדולות בתוספת 3 חלבונים
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
11
מקפיאים רק את החלק העליון של העוגה ברגע שהיא לא מעוצבת ומגישים צונן. העוגה הזו אפילו יותר טובה למחרת!