עוף אפוי שום חזק
עוף אפוי שום חזק נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 5 מנות. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 619 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך מלח, שום, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 35%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף אפוי שום חזק, צלחת עוף חורף חזקה, ו כריכי בשר חזקים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
יש לשטוף את העוף יבש לטפוח. תקרעי את הלימון. פרוס נשאר לימון לרבעים ומקום לצד. עם מערבל יד לשלב חמאה, גרידת לימון, שום טחון ו 1/4 כוס רוזמרין קצוץ.
קח את היד שלך להחליק אותו בין העור לבין הבשר על השד, כמו גם לשחרר את "כיסים" בין הרגל המפרקים כנף. סקופ חלק מתערובת חמאת רוזמרין על האצבעות שלך ולהתחיל דברים לתוך "כיסים" על השד, הרגל, כנפיים, וכו'. (שמור כ 1/4 של תערובת חמאת רוזמרין ולשפשף על החלק הפנימי של העוף.)
מתבלים את חלל העוף במלח, פלפל ופפריקה.
מוסיפים את הלימון לרבעים, גבעולי רוזמרין ושום פרוס לחלל העוף. קשרו את הרגליים בחוט קולינרי ודחפו את הכנפיים למפרקי הרגליים כדי להבטיח.
מניחים את חזה העוף על מדף הצלייה לתוך התנור. צלוי במשך כ 50 דקות, או עד המיצים לרוץ ברור.
הסר את "מלית", לגלף ולשרת.