תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל בולונז עוף. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 914 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם בצל, יין בעל גוף מלא, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו Ragù alla bolognese (רוטב בולונז), רוטב בולונז (ראגו בולונז), ו עוף בולונז עם פנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים 1 כף מים לקערה קטנה ומפזרים ג ' לטין מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
תן לג ' לטין להתרכך לפחות 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
3
במחבת גדולה, מחממים שמן על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים בצל, סלרי, גזר, ו 1/2 כפית מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות התרככו אבל לא השחמה, 8 עד 10 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מערבבים עוף ומבשלים, מועכים עם כף עץ כדי לשבור לחתיכות קטנות, עד העוף מבושל דרך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
6
מערבבים בחלב ומבשלים עד שרוב החלב מבושל ואת התערובת היא כמעט יבשה, כ 10 דקות. מערבבים ביין ומבשלים עד שרוב הנוזל מבושל אבל התערובת לחה, כ 15 דקות. מערבבים אנשובי, רוטב סויה, רסק עגבניות, וג ' לטין מרוכך. מערבבים עגבניות ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים בעדינות עד מעובה, 45 דקות עד 1 שעה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
צלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
רוטס סוכריות
לחמניות לבנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
חום 4 ליטרים של מים מלוחים בסיר גדול מעל חום גבוה לרתיחה. מערבבים בפסטה. לבשל פסטה אל דנטה ולנקז, הזמנת 1 כוס מים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
לזרוק רוטב בולונז עם פסטה חמה, הוספת מי פסטה במידת הצורך כדי לשחרר רוטב.