עוף בורבון צלוי כתום
עוף בורבון כתום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . גשו לסופר וקנו ויסקי בורבון, מיץ תפוזים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו עוגת פקאן בורבון-כתום עם קרם בורבון, עוף מטוגן עם תפוז ובצל ירוק, ו עוף מטוגן ואורז עם סירופ תפוז, זעפרן, שקדים ופיסטוק (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים עוף עם מלח ופלפל, ואז לדלות בקמח. ממיסים חמאה במחבת עמוקה גדולה על חום בינוני וחום משני הצדדים.
מערבבים סוכר חום, קורנפלור וכלספייס למחבת; מערבבים בהדרגה במים. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך כ 5 דקות או עד התערובת היא חלקה ועבה. מערבבים במיץ תפוזים, בורבון וצימוקים.
להחזיר עוף למחבת ולמעלה כל שד עם פרוסה כתומה. מכסים מחבת ומבשלים כ -35 דקות, או עד עוף מבושל דרך וכבר לא ורוד בפנים.