קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

עוף בורבון צלוי כתום

עוף בורבון צלוי כתום
עוף בורבון כתום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . גשו לסופר וקנו ויסקי בורבון, מיץ תפוזים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו עוגת פקאן בורבון-כתום עם קרם בורבון, עוף מטוגן עם תפוז ובצל ירוק, ו עוף מטוגן ואורז עם סירופ תפוז, זעפרן, שקדים ופיסטוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים עוף עם מלח ופלפל, ואז לדלות בקמח. ממיסים חמאה במחבת עמוקה גדולה על חום בינוני וחום משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הסר עוף מחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מערבבים סוכר חום, קורנפלור וכלספייס למחבת; מערבבים בהדרגה במים. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך כ 5 דקות או עד התערובת היא חלקה ועבה. מערבבים במיץ תפוזים, בורבון וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
סוכר חוםסוכר חום
עמילן תירסעמילן תירס
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
בורבוןבורבון
צימוקיםצימוקים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
להחזיר עוף למחבת ולמעלה כל שד עם פרוסה כתומה. מכסים מחבת ומבשלים כ -35 דקות, או עד עוף מבושל דרך וכבר לא ורוד בפנים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
כתוםכתום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מגישים עוף ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב

ציוד