עוף ברוטב ברביקיו
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לך מים, קטשופ, חרדל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן, עוף קורנל (עוף בגריל עם רוטב ברביקיו לבן), ו עוף עם ברביקיו-רוטב בורבון.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות. מתבלים היטב את העוף במלח ופלפל ומסדרים בתבנית אפייה עם מעט מקום ביניהם. מבשלים במשך כשעה או עד שהעוף הוא פריך וכל מים שעשויים להצטבר על הקרקעית התאדו.
בעוד העוף מתבשל, מחממים את שמן הזית בסיר קטן ומפזרים על הבצל החתוך לקוביות. מוקפץ עד הבצל הוא זהוב.
מוסיף את חומץ סיידר, מיץ לימון, סוכר חום, קטשופ, רוטב ווסטרשייר, חרדל דיז 'ון, אבקת צ' ילי, פלפל קאיין, מים, ורוטב חם לפי הטעם. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מבשלים, חשוף, במשך כמה דקות, עד מעט מעובה.
כאשר העוף מבושל, לנקז כל שומן. כפית את רוטב ברביקיו על העוף. או לסיים את העוף תחת המטגן או לסיים על הגריל עד שהרוטב יש השחיר מעט הופך caramelized על העוף.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;