עוף עם רוטב קרמי Dijon עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כפית שום בבקבוק, פלפל, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. וזה טוב. נסו עוף ברוטב דיז'ון שמנת, קציצות עוף ברוטב דיז'ון שמנת, ו עוף ברוטב חרדל דיז'ון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
עוף מעיל עם תרסיס בישול; מפזרים מלח, פלפל, ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מניחים עוף על מחבת ברוילר מצופה בתרסיס בישול. צלוי 5 עד 6 דקות בכל צד או עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
4
מערבבים מיונז הנותרים 4 מרכיבים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה