עוף גארם מסאלה עם ירקות קלויים נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 617 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה ההודית הזו. אם יש לכם תפוחי אדמה, שמן בוטנים, עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב יוגורט חלב רזה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת חלב קוקוס קפה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. מתכונים דומים: garam מסאלה, איך לעשות punjabi garam מסאלה אבקה בבית, עוף צלוי עם יסמין עלה כותרת Garam Masala, זעפרן, אגוזי לוז ודבש וקינואה טבולה, ו בוטנים קלויים ע " ש גארם מסאלה.
הוראות
1
בקערה קטנה, מערבבים יחד 1/4 כוס שמן, garam masala, ג ' ינג ' ר, שום, ו 1 כף מלח.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים עוף בתבנית אפייה גדולה או שקית ניילון, לשחרר את העור מן השד והרגליים של העוף, באמצעות הידיים, להפיץ חלק טוב של התערובת מתחת. לשפשף את התערובת הנותרת בתוך חלל העוף ועל העור. לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח. כיסוי רופף, לקרר, ולתת להשרות 30 דקות או עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מסדרים את המתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר עוף מן המרינדה, לתת כל עודף לטפטף, ומרינדה מילואים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
תנו לעוף לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שהתנור מתחמם, בערך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
כאשר התנור מחומם, מניחים תפוחי אדמה, סקווש ובצל בתחתית מחבת צלייה, טפטוף עם כל המרינדה שנותרה, נשאר 1/4 כוס שמן, נשאר 1 כף מלח, ועונה היטב פלפל שחור טחון טרי. זרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סכין קילוף
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מניחים עוף, צד השד למעלה, על גבי ירקות וצלי עד העור הופך חום וירקות מתחילים לקבל במכרז, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
יוגורט מברשת על עוף ולהמשיך צלייה עד עוף הוא השחמה היטב, מיצים לרוץ ברור כאשר הירך הפנימית הוא פירסינג עם סכין, רגליים לנוע בקלות במפרק, ומדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך 160 עד 165 מעלות f על מדחום מיידי לקרוא, על עוד 40 עד 50 דקות.
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Nigl Freiheit Gruner Veltliner עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.