קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

עוף ג'ינג'ר מעושן עם הל, ציפורן וקינמון

עוף ג'ינג'ר מעושן עם הל, ציפורן וקינמון
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, ללא חלב, שלמים 30 ומתכונים קטוגניים לקופסת המתכונים שלך, עוף ג'ינג'ר מעושן עם הל, ציפורן וקינמון עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. בבמנה עיקרית זו יש 468 קלוריות, 32 גרם חלבון ו-32 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. אם יש לכם זרעי חרדל, גרידת ליים, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-20 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 60%. מתכונים דומים: עוף ג'ינג'ר מעושן עם הל, ציפורן וקינמון, פריך אגוזי מלך עם קינמון וציפורן, וקומקוואט בסירופ מתובל עם ציפורן, קינמון וכוכב אניס.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת קפיצה בינונית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הג'ינג'ר והשום; מבשלים עד לריכוך, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3
מוסיפים את זרעי החרדל; לבשל 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
4
מוסיפים 1/2 כוס מים ואת גרידת הליים ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים דקה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
מעבירים את התערובת לבלנדר; מערבבים לעיסה חלקה, מוסיפים עוד מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
לתת להתקרר.
7
משפשפים את משחת הג'ינג'ר על כל העוף, כולל מתחת לעור. מכסים את העוף ומשרים במקרר, לפחות שעתיים ועד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק ג ' ינג ' רהדבק ג ' ינג ' ר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8
מוציאים את העוף מהמקרר כ-30 דקות לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
מערבבים בקערה את ההל, הקינמון והציפורן. מכסים במים קרים ומשרים לפחות שעה ועד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מערבבים את הבצל האדום ו-1 כף מלח בקערה ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר 30 דקות. שוטפים במים קרים ומסננים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
שמים את הבצל בקערה ומוסיפים את הפטרוזיליה והסומאק.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
סומאקסומאק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מחממים את הגריל שלך לגבוה עבור צלייה עקיפה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
13
מסננים את התבלינים ומוסיפים אותם בצורה אחידה על הגחלים החמות בגריל פחמים או לקופסת העישון של גריל גז.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
14
שים את המכסה על הגריל ואפשר לעשן למלא את הגריל, כ-10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
15
מתבלים את העוף משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
16
שמים את העוף, עם העור כלפי מטה, בצד הקריר יותר של הגריל (חום עקיף), סוגרים את המכסה וצולים עד שהעור מזהיב קלות עם סימני גריל חלשים, 22 עד 25 דקות. הופכים את העוף עם העור כלפי מעלה, עוברים לצד החם יותר של הגריל (חום ישיר) וממשיכים בצלייה עד שהעור מזהיב, 15 עד 20 דקות. הופכים את העוף פעם נוספת וממשיכים לצלות על אש ישירה עד שהעור מזהיב ופריך ומדחום קריאה מיידית המוכנס לירך רושם 165 מעלות F, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
17
מוציאים את העוף לקרש חיתוך, אוהלים בצורה רופפת בנייר כסף ונותנים לנוח כ-10 דקות לפני הגילוף. משטחים את העוף עם מעט מתבליט הבצל-פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
18
צילום של ג'ניפר קאוזי