קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

עוף וכופתאות

עוף וכופתאות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף וכופתאות. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 697 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3855 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, ירכיים עוף וחלקי חזה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושלות), ו עוף וכופתאות III (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את ציר העוף לרתיחה עדינה בסיר בינוני. 2 בסיר גדול (8 qt), עבה תחתית, לחמם את החמאה או שמן זית על חום בינוני גבוה. טפיחה לייבש את חתיכות העוף ומפזרים מלח. עבודה בקבוצות, חום חתיכות עוף, הנחת חתיכות העור בצד למטה הראשון; זה יהיה לדקלם שומן תוכלו להשתמש כדי לבנות את התבשיל מאוחר יותר.3 ברגע חתיכות עוף הם השחמה על כל הצדדים, להסיר אותם מן הסיר הגדול, ולכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
להסיר ולהשליך את העור מן חתיכות עוף ולשים את חתיכות עוף לתוך הסיר של מניה רותח. לחלוט את העוף במניה עד מבושל דרך, כ -20 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
הסר את חתיכות העוף ולהגדיר על מגש להתקרר במשך כמה דקות. כאשר חתיכות עוף מגניב לגעת, למשוך את הבשר מעל העצמות לחתוך לחתיכות 2 אינץ'. תניח בצד. 4 להחזיר את החום על הסיר הגדול בינוני גבוה. כאשר הסיר חם, להוסיף את הבצל, סלרי, גזר טימין ו מוקפץ עד רך, אבל לא השחמה, על 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב. הקמח יספוג את השומן בסיר וידבק קצת לתחתית. להפחית את החום בינוני נמוך ומערבבים את תערובת הירקות קמח כל הזמן במשך 2-3 דקות. אל תתנו לו לשרוף.5 קבל מצקת מוכנה ויש לי את הסיר של מרתיח עוף בקרבת מקום.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיפים את השרי לתערובת הירקות. זה יהיה לגמגם ולתפוס למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6
מוסיפים מצקת של עוף חם ומערבבים היטב. זה יהיה דביק.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
7
להוסיף מצקת אחרת, ואז עוד, ערבוב כל הזמן, עד המרק מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
8
מוסיף את שאר ציר העוף, בשר עוף שמורות. להגדיל את החום ולהביא לרתיחה, ואז להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה בזמן שאתה עושה את הכופתאות. 6 להפוך את הבלילה הכופתה על ידי לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
הוסף (אופציונלי) קצוץ עשבי תיבול טריים.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
10
מוסיפים חמאה וחלב מותכים למרכיבים היבשים. לערבב בעדינות עם כף עץ עד תערובת רק מגיע יחד. (הערה: לא overmix! או הכופתאות שלך יתבררו צפופות מדי.) 7 טיפת בלילת כופתה לתוך התבשיל רותח על ידי ערימות כפיות, על פני השטח של התבשיל. (שים לב כי כופתאות יהיה בקלות להכפיל בגודל כפי שהם מבשלים.) לכסות ומבשלים עד כופתאות מבושלים דרך, על 15 דקות. ברגע שכיסית את המחבת, לא לחשוף ולהציץ בזמן הכופתאות מבשלות! על מנת הכופתאות להיות קלות ורכות, הם חייבים קיטור, לא להרתיח. חשיפת המחבת משחררת את האדים. אם לאחר 15 דקות הם עדיין לא מבושלים דרך (להשתמש קיסם או שיפוד כדי לבדוק) לכסות את המחבת שוב, ומבשלים עוד 5 עד 10 דקות. 8 בעדינות מערבבים אפונה, פטרוזיליה ושמנת, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים עוד מלח לפי הטעם. מצקת מנות של בשר, רוטב, ירקות וכופתאות לתוך צלחות מרק ומגישים. שים לב כי התבשיל ימשיך להתעבות ככל שהוא יושב יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'נקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)נקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)250דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסות קמח עוגה (יכול משנה כל מטרה קמח, אבל להשתמש קמח עוגה אם יש לך את זה, כופתאות שלך יהיה fluffier)כוסות קמח עוגה (יכול משנה כל מטרה קמח, אבל להשתמש קמח עוגה אם יש לך את זה, כופתאות שלך יהיה fluffier)31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קלופים וחותכים לחתיכות 1/2 אינץ '(על 2 כוסות)גזר, קלופים וחותכים לחתיכות 1/2 אינץ '(על 2 כוסות)2כדי 3 גבעולי סלרי, גזוז וחתוך לחתיכות 1/2 אינץ ' (על 2 כוסות)כדי 3 גבעולי סלרי, גזוז וחתוך לחתיכות 1/2 אינץ ' (על 2 כוסות)1קילוגרםירכיים עוף וחלקי חזה, עור-על, עצם-ב, גזוז של עודף שומןירכיים עוף וחלקי חזה, עור-על, עצם-ב, גזוז של עודף שומן9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף (תוצרת בית הוא הטוב ביותר)ציר עוף (תוצרת בית הוא הטוב ביותר)1אוראו ממולאים כפולים1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשרי יבש או ורמוט (אופציונלי)שרי יבש או ורמוט (אופציונלי)791 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה טחוניםעלי פטרוזיליה טחונים12 כפיות אבקת שוםקרם כבד (אופציונלי)קרם כבד (אופציונלי)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל גדול, קצוץ בערך (אודותבצל גדול, קצוץ בערך (אודות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי עשב טריים טחון כגון פטרוזיליה, עירית, טרגון (אופציונלי)עלי עשב טריים טחון כגון פטרוזיליה, עירית, טרגון (אופציונלי)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה קפואה, מופשרתאפונה קפואה, מופשרת1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום6שרימפס וורידיםפלפל שחור או לבן טחוןפלפל שחור או לבן טחון