עוף חמוץ-מתוק
עוף חמוץ מתוק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 77 גר' של חלבון, 73 גרם של שומן, וסך הכל 1108 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 27 דקות. לך לחנות ותביא סיידר תפוחים לא מסונן, שאלוט, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בצימוקים זהובים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוח מתפורר עם צימוקים זהובים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו עוף חמוץ מתוק, עוף חמוץ מתוק, ו עוף חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מקם מתלה בשליש העליון של התנור מחממים ל 450 מעלות.
ללטף את העוף יבש מתבלים עם מלח ופלפל. אבק בצד העור עם קמח.
מניחים מחבת ovenproof גדול מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן זית וחום עד מנצנץ.
מוסיפים את העוף, העור בצד למטה, ומבשלים עד העור הוא זהוב, על 5 דקות. הפעל את החתיכות ושופכים את השומן העודף. טאק שאלוט מתחת ומסביב העוף ומבשל עד רק זהב, על 2 דקות יותר.
לדחוף את העוף הצידה, ולאחר מכן מערבבים את רסק עגבניות טימין ומבשלים עד הדבק מחשיך, כ -30 שניות.
מוסיפים את חומץ, סיידר תפוחים וצימוקים, מביאים לרתיחה ומבשלים 1 דקה.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את העוף עד שזה עתה בושל, 10 עד 12 דקות.
מעבירים את העוף, עור בצד למעלה, לצלחת הגשה חסינת חום וחוזרים לתנור (לכבות את התנור). מביאים את הרוטב נשאר במחבת לרתיחה ולהפחית בחצי, 3 עד 4 דקות. מנמיכים את החום ומקציפים בחמאה. כפית את הרוטב על העוף.