עוף חנוק-בירה
לכי לחנות וקחי מרק סלרי, קמח, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם מאוד טעים וארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, עוף חנוק, ו עוף חנוק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף בשקית ניילון גדולה כבדה-zip העליון; להוסיף קמח, חותם. שייק למעיל.
שום מטגן בשמן חם במחבת גדולה.
מוסיפים עוף ומטגנים, בקבוצות, 5 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
הסר עוף, שמירה על טפטוף במחבת. בצל מטוגן ופלפל בל בטפטופים 5 דקות או עד למכרז; מוסיפים עוף, בירה, פטריות ורוטב סויה.
מבשלים מעל חום בינוני במשך 30 דקות. מערבבים במרק; לבשל, ערבוב מדי פעם, 30 דקות יותר.
מוסיפים שמנת מתוקה; מבשלים עד מחומם היטב.