שרימפס מטוגן בנוסח Cajun
אם יש לך כפית. בזיליקום, עלה דפנה, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 32 דקות. נסו שרימפס מוקפץ Cajun, ירקות מוקפצים ולחם תירס ללא גלוטן, ו שפמנון מתובל Cajun w / מטוגן Chard & פרמזן גריסים (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף שרימפס, ואם תרצה, דווין.
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; מוסיפים בצל ו-5 המרכיבים הבאים, ומטוגנים 5 דקות או עד שהבצל רך. מערבבים שום, ו saut 1 יותר דקה.
מערבבים שרימפס, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 6 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
* 2 lb. שרימפס קלופים קפואים, גדול גלם, מופשר על פי הוראות החבילה, ניתן להחליף.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.