עוף חנוק ברוטב
עוף חנוק ברוטב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 282 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, בייקון לחתוך לרוחב לרצועות 1/4 אינץ', רסק עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו עוף מרוסק ורוטב, עוף חנוק עם רוטב ואורז, ו עוף מרוסק ורוטב (מהפך) (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת ovenproof nonstick, חום 1 כף השמן. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומוסיפים למחבת. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי, 8 דקות.
מוסיפים את הבייקון למחבת ומבשלים, ערבוב, עד השומן הוא שניתנו, 2 דקות.
מוסיפים את 1 1/2 כפות שמן הנותרים למחבת ומערבבים בקמח עד incorporated.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד שהתרכך מעט, 3 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות והעגבניות ומבשלים, מערבבים, עד שהעגבנייה מתרככת מעט, 5 דקות.
מוסיפים את החלב ואת המרק ומביאים לרתיחה, ערבוב עד מעט מעובה, 3 דקות. להחזיר את העוף וכל מיצים שהצטברו למחבת; להוסיף את גבעולי הפטרוזיליה.
מכסים את העוף והצלייה בתנור במשך 20 דקות, עד שהבשר מבושל דרך. באמצעות מלקחיים, להעביר את העוף למגש ולהשליך את גבעולי הפטרוזיליה.
להחזיר את המחבת לחום מתון לבשל את הרוטב, לטאטא כל הזמן, עד חלקה, על 2 דקות.
מקציפים את הפטרוזיליה הקצוצה, שופכים את הרוטב על רגלי העוף ומגישים.