קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

עוף מטוגן סטייק III

עוף מטוגן סטייק III
עוף מטוגן סטייק III עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 55 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 815 קלוריות. 55 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון לאוהדים של מזון דרומי. אם יש לכם מלח, פלפל קאיין, סטייק צ'אק בשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 86%. נסו סטייק עוף מטוגן, סטייק עוף מטוגן, ו סטייק עוף מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה רדודה, לשלב 2 כוסות של קמח, מלח ופלפל קאיין; להפריש. בקערה, להכות יחד ביצים ונשאר 1/2 כוס קמח. לדפוק סטייקים שטוח עם פטיש בשר. לדלות את הסטייקים הראשונים בתערובת הקמח, ולאחר מכן לתערובת הביצה, ולאחר מכן בחזרה לתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שמן חום במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני. מטגנים את הסטייקים המצופים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר ממחבת, לנקז, ולשמור על חם.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים את כל אבל 1 כף השמן, ואז מערבבים את שאריות קמח מתובל. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד הקמח הוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
5
הסר מהחום ומערבבים בחלב, מלח שום, מלח סלרי, אבקת צ ' ילי ובוליון בקר. חזור לחום והבא לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד, עד שהרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
500 גרם פרימיום בשר טחון בקר500 גרם פרימיום בשר טחון בקר
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו אספסוף. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
מרלו אספסוף
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.