עוף מרגיש טוב, שעועית קנליני וסלט ארטישוק
גשו לסופר וקנו מלח, בצל, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף, ארטישוק וקנליני שעועית Spezzatino, פיקנטי מרגיש טוב מרק עוף, ו מטבל שעועית ארטישוק וקנליני.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה במשך 1 דקה.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים עד רך (4-5 דקות).
מוסיפים שום למחבת; מבשלים 2 דקות.
מוסיפים עוף, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל למחבת; לטגן עד מבושל דרך (3-4 דקות).
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
מערבבים מיונז, מיץ לימון, 1 כף שמיר טרי קצוץ, כורכום, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית בקערה גדולה; לטאטא היטב.
מוסיפים שעועית קנליני, לבבות ארטישוק ותערובת עוף לקערה, ערבוב לשלב. צ ' יל 1 שעה.
מניחים סלט עוף באופן שווה לתוך עלי חסה butterhead; מקשטים עם 1 1/2 כפיות שמיר קצוץ טרי.
מרכיבים
170פלפל האבנרו
לבבות ארטישוק ארוזים במים, שטופים, מנוקזים וקצוצים4
עלי חסה butterhead425פלפל האבנרו
שעועית קנליני דל נתרן, שטוף סחוט2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
מקשטים: שמיר טרי קצוץ1גבינת פרמזן מגוררת
שמיר טרי קצוץ2
שיני שום, טחון דק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
כורכום הקרקע2קרום: פירורי קרקר גרהם
מיץ לימון טרי3קרום: פירורי קרקר גרהם
מיונז אור2קרום: פירורי קרקר גרהם
סטייקים של ניו יורק0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'1כף. חומץ ביין אדום
בצל אדום, קצוץ1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק340פלפל האבנרו
חזה עוף נטול עצמות, חתוך לקוביות