עוף עם כוסברה-ליים עם סלסה אבוקדו
עוף כוסברה-ליים עם סלסה אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, מיץ ליים, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוף עם כוסברה-ליים עם סלסה אבוקדו, עוף ליים עם סלסה אבוקדו, ו סלט עוף ליים כוסברה + סלסה אבוקדו מנגו.
הוראות
כדי להכין עוף, לשלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה; לזרוק ולתת לעמוד 3 דקות.
הסר עוף מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מפזרים עוף באופן שווה עם 1/4 מלח כפית.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 6 דקות בכל צד או עד לסיום.
כדי להכין סלסה, לשלב עגבניות והבא 4 מרכיבים (דרך פלפל) בקערה בינונית.
מוסיפים אבוקדו; מערבבים בעדינות לשלב.