עוף צלוי וריזוטו תירס
עוף צלוי וריזוטו תירס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 327 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לך לחנות ותביא אורז, מרק עוף, 0% פחות שומן בייקון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: ריזוטו תירס צלוי במחבת, תירס קלוי וריזוטו זעפרן, ו ריזוטו תירס ועגבניות צלוי.
הוראות
מניחים תירס על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. לצלות 7 דקות או עד השחמה קלה.
הסר גיליון אפייה, ולהניח בצד.
להביא מרק לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט ושום; לטגן 2 דקות או עד מכרז. להפחית חום בינוני.
להוסיף אורז; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
להוסיף ורמוט; לבשל 1 דקה או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים מרק, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד שכל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 25 עד 30 דקות בסך הכל).
מערבבים בעדינות עוף ותירס.
מוסיפים חצי וחצי, בצל ירוק ופלפל שחור. מבשלים עד מחומם היטב (לא להרתיח).
מפזרים כל מנה באופן שווה עם גבינה ובייקון.