עוף צלוי מתובל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קורנית, מתובלת, קליפת תפוז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב קליפת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירות יער שקדים טריים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוף צלוי עם לימון, שום ותפוחי אדמה, שקדים קלויים מלוחים, ו הודו צלוי מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים עוף על מתלה במחבת צלייה רדודה. בזהירות לשחרר את העור מעל בשר השד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
2
מערבבים את מלח הבצל, קורנית, מתובל, קליפת תפוז ופלפל; לשפשף חצי תערובת העשב מתחת לעור התרופף. לשפשף עור עוף עם שמן; מפזרים תערובת עשב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
רוטב טאקו נוסף, לא חובה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
אופים ב 375° עבור 1-1/2 עד 2 שעות או עד מדחום בשר קורא 180°.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בואו לעמוד במשך 10-15 דקות.
5
הסר את העור לפני גילוף. שומן רזה ועיבוי מיצי מחבת לרוטב אם תרצה.